*** Το παρόν ιστολόγιο συνταξιοδοτήθηκε... έπαψε η ενημέρωσή του... ***

Θεώρηση - Κλείσιμο Βιβλίων Ε.Κ.

1. Όλα τα βιβλία σελιδομετρούνται και θεωρούνται από το Δ/ντή του σχολείου.

2. α. Στις 31 Δεκεμβρίου κλείνονται τα πρωτόκολλα αλληλογραφίας με πράξη του δ/νrή του σχολείου. Λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων, η πράξη κλεισίματος μπορεί να γίνει με ημερομηνία 8 Ιανουαρίου. 

β. Δεν κλείνονται το βιβλίο Βιβλιοθήκης και το Βιβλίο Εποπτικών Μέσων Διδασκαλίας, εκτός αν δοθεί σχετική εντολή των προϊστάμενων αρχών.

γ. Το Βιβλίο Μητρώου και Προόδου των μαθητών θα κλείσει με τη λήξη των μαθημάτων του διδακτικού έτους 1999 - 2000  (τέλος Ιουνίου). 

δ. στις 31 Αυγούστου (λήξη σχολικού έτους) κλείνονται με απόφαση του Δ/ντή, το Ημερολόγιο Σχολικής Ζωής, το Βιβλίο Πράξεων Συλλόγου Διδασκόντων και το Βιβλίο Πράξεων Σχολικού Συμβούλου.

ε. Στις 31 Αυγούστου κλείνεται επίσης το Βιβλίο Πιστoποιητικών Σπουδής. Στο βιβλίο αυτό καταχωρούνται όσα πιστοποιητικά και αποδεικτικά μετεγγραφής εκδίδονται κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους, καθώς και αυτά που εκδίδονται από 16 loυvίου μέχρι και 31 Αυγούστου. Λόγω των θερινών διακοπών, η πράξη κλεισίματος των βιβλίων που αναφέρονται στα παραπάνω δ και ε εδάφια μπορεί να γίνει με ημερομηνία 1η Σεπτεμβρίου.

 (ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 201/1998 - ΦΕΚ 161 τ.Α')